H O W   I    P I C T U R E

LIFE. KINDA.

 

 

CE    E    CU    SITE-UL   ASTA?  

E  CU  MAI   MULTE . AMESTECATE.

varianta TLDR:

cum nu am (încă) o trupă indie în UK, să scoatem albume pe vinyl, în coperți super artsy și să cântăm pe scenă la SummerWell, am făcut www.howipicture.coma visual imaginary psychedelic indie album about loving life.  howipicture life.kinda. e literally & metaphorically, despre cum we picture tot felul de tembelisme   care   ne   fac   sa   iubim   viata.

no gudgement. we just "do ourselves" and we do it reaaaal good :)

i'm    a    sucker    for     raw     feelings. 

momentan howipicture life.kinda. înseamnă aprox. 500 poze în 10 albume cu street art din 10 orase, 1 album despre yellow berlin și 1 blog post cu mini colecții de artworks ale:

@okudart, @invaderwashere, @camillewalala, @stikstudio,

@hektad._official@einesigns, @kobrastreetart, @thierrynoir, @dface_official

 

ah, si   inca   ceva. m-am jucat puțin de-a Casa  de   Papel și am rugat 10  prieteni sa facă playlisturi cu soundtrackurile pe care le aud și le simt când se gândesc la cele 10  orase.

 

uite    cine    a     devenit   cine: 

@siminazidaru a.k.a NEW YORK 

@ladaada a.k.a LONDON

@popescu.adina a.k.a BERLIN

@ioanmaximmm a.k.a LISBON

@cosmin.gurau a.k.a  MADRID

@thevandallist a.k.a  BARCELONA

@dianagcoman a.k.a. BUCHAREST

@sinziliciu a.k.a COPENHAGEN

@ms.opiu a.k.a AMSTERDAM

@alegoestohollywood a.k.a PARIS

cheers   &   enjoy   the   crazy   stuff   around .

cum ar zice Mystical:

FEEL  RIGHT  IN   THIS   MOTHAFUCKA 

FEEL  GOOD   IN   THIS   MOTHAFUCKA 

MA'  WHOLE   HOOD    IN    THIS    MOTHAFUCKA !

 

și varianta  EMO:

știți, de fapt site-ul ăsta a fost creat de Di (adică eu, Diana Sumănaru) în 2017 (adică D.17), pentru că ea l-a început. eu l-am preluat și continuat. și e de fapt creat pe baza lui Di din 2015-2016 a.k.a cea mai tare Di de până acum. tot între noi fie vorba, Di.15-16  era freakin' awesome: fără frică, își dansa mințile, visa niște peisaje și niște nebunii absolut spectaculoase, făcea toate tâmpeniile cu o super încredere în ea, avea curajul să își asculte instinctul până în pânzele albe și se băga într-o grămadă de belele care s-au dovedit a fi adventures of a lifetime. era super curioasă, poza tot ce-i atrăgea atenția, se plimba de nebună prin orașe noi, fără Google Maps și descoperea o grămadă de locuri mișto pentru că pur și simplu acolo o duceau pașii. și ce bine o duceau pașii! avea naivitatea aia super faină, de dinainte să i se intâmple lucruri grele care să îi schimbe structura sufletului. puștoaica era senzație. și merită să-și vadă toate visele întâmplate, oricât de crazy și oricât de weird, pentru că "normală" nu o să fie niciodată. și chiar nu vrea. și chiar îi place ironia vorbitului despre ea la persoana a III-a.

 

Di.15-16 e persoana pe care îmi doresc cel mai tare să nu o dezamăgesc. așa că m-am făcut proprietară de domeniu. un domeniu pe mai multe domenii: street art, totally   random   stuff, design   stuff, BLOG si probabil o sa mai urmeze si alte  stuff. singura regulă e ca toate fotografiile să fie originale, făcute de mine sau de prieteni. fără fotografii de pe net, doar imagini care înseamnă ceva. 

și asta e the   OG   story pe care a scris-o Di.17 despre originea gangsterelii ăsteia de site:

---

aveam de la un prieten care e barista o listă cu must-go-to specialty  coffee  shops  in Berlin, printre care și Five   Elephant. era ultima zi prin oraș, an 2015, si eram liberă până la 6 PM, când trebuia să plecăm spre aeroport. de obicei în vacanțele cu fetele îmi iau o zi doar pentru mine, în care simt orasul așa cum vrea să mi se arate MIE. în apararea mea, sunt singură la părinți :) plus că am observat că orașele au un mod special, aproape spiritual-meets-meant-to-be, de a-ți procesa cookie-urile, datele confidențiale și interesele personale în așa fel încât să te ducă fără să vrei exact acolo unde trebuie să ajungi. închid ochii la breach-ul ăsta pentru că sunt fascinată de ele, orașele. insist să le imaginez personalități, identități, viață proprie. după cum mă știu cei care mă știu, în timpul liber nu prea îmi place să traiesc în lumea "reală". and I'm not talking Facebook & Instagram, I'm talking good old fashioned Alice   in  Wonderland cookoo-in-the-head.

revenind. am luat Berlinul la pas (foarte puțin cu metroul), ghidându-mă după o hartă fizică (de hârtie, greu de împachetat la loc, pe care o urmarești cu pixul), cu destinație finală un flat  white + un cheesecake de la Five  ELEPHANT . habar n-aveam că pe drum o să fac vreo 100+ de poze cu graffitiURI și MURALE, că o să descopar Kreuzberg fără să știu că sunt în Kreuzberg, că o să supăr o gașcă de african americans pentru că pur și simplu nu i-am văzut stând la baza unui perete foarte colorat pe care l-am fotografiat de destul de (prea) aproape și că din ziua aia o sa mi se nască o pasiune mare de tot, care o să mă facă să pun #streetart fiecărui oraș pe care o să-l vizitez. și fără să știu că în fiecare oraș o să fiu o altă Di, modelată de străzi si de arta din ele, dar de fiecare data mai aproape de OG Di.

în ziua aia ultimă în Berlin am încheiat marșul-urban-meets-revelație pe Revaler Strasse, la Urban  Spree (open-air-street-art-museum-meets-outside-bar-meets-skate-park-meets-club-meets-gallery-meets-graffiti-shop), ca să fac cerc închis (obsesiile au căi nebănuite). acolo ne văzuserăm în a 2-a seară  cu o gașcă de skateri olandezi pe care i-am cunoscut pe zi, întrebându-i dacă știu "unde te poți distra în orașul ăsta", era prima seara când chiar ne-am distrat și nu doar am vizitat, ca niște mici tocilare. și pe feeling-ul ăla de "bye bye Berlin i'm gonna miss you you've been awesome", când m-am așezat la o apă plată fix în locul unde stătusem cu ei la gin & tonics și felii de pizza până pe a dat soarele, a început să cânte în boxa gheretei cu pizza Adventure  of a  lifetime  de la Coldplay . tocmai fusesem la concert Coldplay, de asta eram în Berlin iar piesa aia, fix piesa aia, era preferata mea de la ei în anul ăla. și a început fix în momentul ăla, când eu inchideam the circle of life.

---

what  can   I   say,  I'm also   a   sucker   for   good   old   serendipity. 

Di.20

                                                                                                               

 

                                                                                                                         

                                                                                            

                       

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
let's  talk